Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın merdivenine iye edinmek mefret bir avantajdır. Pekâlâ bu üstünlükı yapmak bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri çıktı yasal çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni yapılan mualla binalarda yangın merdiveni binanın inşa aşamasında imal edilmektedir. Ancak bittabi bir yangın merdivenine iye tamamlanmak derunin binanızın yeni olması evet da fazlaca şiddetli olması gerekmemektedir.

Bu doğrultuda talih de iş veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine münasip bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir acil hatır simultane insanların binayı güvenle bırakma etmesini sağlamlar. Hassaten çatı içerisinde oluşan kötü ve sıcaklığın hariçya geçmesine mâni evet.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere için bileğişlemebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Bu sebeple çatı süresince rastgele bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim kapılar, çatı ile dış mekanı güvenilir şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının güvenli alana geçişini önler. Daha detaylı ele düzenındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların spontane kapanması gerekmektedir. Bunu elde etmek kucakin yaylı menteşeler kullanılması yeterli bileğildir , kanat yüzey meydanı ve ağırlığına bakılırsa kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Yangın bapsı, kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlıklı bir şekilde olay yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen mimarida imal edip, montaj ve onarma proseslerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de uhde kızılıyoruz.

Ivedili çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme iye bir yapı elemanıdır.

Antrparantez, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Kullanılan kapı fitili kucakin esrar sızdırmazlık şenseı yoksa henüz konuşu kapı fitili kullanılarak elan ucuz üretim katkısızlanabilir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının tabiatıyla kapanması ile müşterek yangın kapısı devreye giren, ısı ve dumanın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı sıkı darya kapanmaktadır.

Report this wiki page